Informationsaften, Århus

Informationsaften om Integrativ meditation og selvudvikling

Vores Hus i Århus C, onsdag d. 15. februar, kl 18.30-21.00

Er du et sted i dit liv hvor du har brug for hjælp og inspiration til at møde udfordringerne? Eller måske føler du et behov for at komme dybere i en udviklings- og selverkendelsesproces, og gøre det at stoppe op, mærke efter og arbejde med tingene til en fast del af livet? Eller måske praktiserer du mindfulness eller andre typer af meditation eller selvudvikling, og leder efter en god og tidssvarende ramme hvor du kan komme videre, sammen med andre?

Hvis du kan svare ja til et af disse spørgsmål, så kom og hør om grupper og kurser hos Integrativ Vejledning, og få en introduktion til den integrative tilgang som jeg arbejder ud fra.

Noget af det jeg vil komme ind på i aftenens løb er:

  • Grundpiller i integrativ teori og praksis (herunder forskellene på at Vågne op, at Vokse op og at Rydde op)
  • Hvad er Integrativ Mindfulness og hvordan hjælper en integrativ tilgang til mindfulness til en balanceret selvudviklingsproces med fordybelse i selvindsigt og bedre relationer?
  • Bevidsthedens økologi: Hvordan bliver livskriser, psykologiske udfordringer og hverdagens bøvl til energikilder i en mere kreativ livsførelse? Og hvorfor er selvudviklingsarbejdet med det indre klima ikke bare et egotrip, men også en væsentlig brik i bæredygtig ydre forandring?

Der bliver selvfølgelig også mulighed for spørgsmål og dialog, og vi holder en pause med the og snacks undervejs.

Vi ses 🙂

Sted: Vores Hus, Mejlgade 19, 1.sal, 8000 Århus C

Tidspunkt: Onsdag d. 15. februar, kl. 18.30-21.00

Tilmelding: Via mail til mail@integrativvejledning.dk – Pladsen er begrænset, så skynd dig at melde dig til!

Fri entré