Overblik og empati (Inspirationsdag på Folkeuniversitetet i Aalborg)

Overblik og empati
– Inspirationsdag om integrativ ledelse og organisationsudvikling. Aalborg FU 27. oktober 2014

Integrativ ledelse og organisationsudvikling handler i korte træk om at få overblik, så man kan orientere sig i en kompleks verden og samtidig bevare åbenheden og indfølingen med de konkrete situationer man står i.

Vi tager udgangspunkt i den amerikanske filosof, Ken Wilber, der har grundlagt videnscenteret Integral Institute og vis integrative helhedsmodel sandsynligvis er tidens mest ambitiøse. Fra (og ved hjælp af) dette overordnede blik på tidens udfordringer bevæger vi os ned i nogle af de mere situationsnære tilgange, som mindfulness, u-teori, flow-teori og ledelse med hjertet.

Gennem en kombination af oplæg fra underviseren, diskussion og enkle øvelser, stiller vi skarpt på nogle gennemgående og centrale elementer, som de nævnte teorier bringer frem i forhold til det at orientere sig med en indføling og få konkrete situationer til at åbne sig, så nye muligheder kommer frem.

Inspirationsdagen henvender sig til alle der ønsker inspiration til at fordybe kvaliteten i deres arbejdsliv. Kurset kræver ingen særlige forudsætninger, men er især velegnet til mennesker der har beskæftiget sig med ledelse og organisationsudvikling og som ønsker at nyde godt af overblikket fra den integrative tilgang og blive bedre til at kombinere indsigter fra forskellige inspirationskilder.

Tilmeld dig eller få mere information om inspirationsdagen på www.fuuaalborg.dk når efterårprogrammet foreligger.