Hjertets glæde og livets lyst

Hjertets glæde og livets lyst

– et weekendkursus i tantra & kærlighedsliv for par

Søger I inspiration til udfoldelse & udvikling sammen, har I lyst til at få en dybere forbindelse, eller til at opdage hinanden lidt på ny? 

Her har I en mulighed for at give jeres forhold et frirum, en oase, hvor det I har sammen kan få næring og plads. I får mulighed for at udforske både det glædesfyldte og det vanskelige i at være sammen. Livet og glæden imellem jer kan finde nye veje. Fastlåste steder kan blive mere bevægelige.

Kurset tager udgangspunkt i tantra som den praktiseres på Vækstcenteret.
Vækstcentertantraens grundlæggende indstilling er at det hele skal med – Det lyse og det mørke, hverdagen og det spirituelle, det lystfyldte og det kedelige, skænderierne og elskoven. I tantra arbejder vi med at vække, bevidstgøre og rumme de instinktive kræfter, og gennemvæve dem med nærvær og kærlighed.

Tantra udvider kontaktfladen – både indeni den enkelte og i parforholdet – og baner vej for at også kriserne og vanskelighederne kan blive til fordybelse og fornyelse i parforholdet. Når vi tør møde os selv og hinanden med det hele, bliver parforholdet mere autentisk og livfuldt.

På kurset vil vi arbejde med lyst og livsglæde i kroppen, og forbinde den med hjertekontakt og nærvær. Vi vil lege med den livfulde dans mellem adskillelse og sammensmeltning i parforholdet.  Vi vil bruge meditative og dynamiske øvelser der hjælper til at udvikle sanselighed og energimæssig opbygning og cirkulation i kroppen. Der vil også indgå kontakt- og nærværsøvelser, samt bevægelse, dans og nærværende berøring. Det hele foregår med tøj på, og vi lægger vægt på at skabe et trygt rum. Arbejdet foregår først og fremmest i rummet mellem jer som par, men der vil også være udveksling og dialog i gruppen.

Kurset kræver ingen særlige forudsætninger, udover at I vil hinanden.

 

Undervisere: Karsten Skipper og Torunn Schei.

Vores arbejde med par trækker bl.a. på inspiration fra flere års træningsgrupper og supervision i kærlighed, seksualitet og tantra med Neel Fasting på Vækstcenteret, fra Process Work ved Process Work Institute i Oregon, og fra Jens Enemark fra Center for Selvudvikling.

Vi har været sammen siden 2000, og bor på Vækstcenteret i Nørre Snede med vores to drenge på 7 og 3 år.


Praktisk

Datoer: 20. til 23. januar, 2022

Tid: fredag, kl. 18-21, lørdag, kl. 10-17 og søndag 10-15

Sted: Mejlgade 28 (ManuVisionHuset), Århus

Pris: 1800 kr.

Bindene tilmelding ved indbetaling på kontonr.: 8401- 1070657 eller via Mobile Pay,
på nummer 44399.

Kontakt os hvis I er interesserede!