Terapi & Vejledning

Terapi og vejledning

I et terapi- eller vejledningsforløb får du støtte i dine aktuelle behov og udfordringer, hvad enten du har det svært, eller søger hjælp til at fordybe kontakten til dit indre ståsted og retning.

Som psykoterapeut og integrativ vejleder, bruger jeg en kombination af terapeutisk samtale, filosofisk/eksistentiel afklaring og meditativt nærvær, alt efter hvad situationen kræver.

Hvis du er ramt af stress, depression eller udbrændthed, dit parforhold er i krise, eller du på anden vis føler dig overvældet af dine livsomstændigheder, har du brug for et støttende terapeutisk rum, hvor du kan dele dine bekymringer i fortrolighed, og få hjælp til at få det bedre. Er dit aktuelle ståsted lidt stærkere har du måske overskud, mod og lyst til at se på dit liv med nye øjne, opdage og acceptere de gamle mønstre i dit liv, og prøve nye muligheder af. Her får samtalerne mere karakter af vejledning. Du får en sparringspartner som kan hjælpe dig med at få øje på de muligheder der ligger gemt i udfordringerne.

I samtalerne kan indgå instruktion i meditative øvelser og andre elementer til en integrativ livspraksis, hvis du ønsker det. Som noget nyt introduceres pr. første april også vandringer med eksistentiel samtale. Her finder samtalen sted under en gåtur i den smukke midtjyske natur.

Samtalerne foregår i:

Mejlgade 19, 1. sal i Århus C

eller på:

Solbakkevej 15, 8766 Nørre Snede

En individuel session varer en time og koster 900 kr..

En parsession koster 1200,- og varer halvanden time.

Supervision: 900,- pr. time (Eksklusiv moms)

Afbud skal ske inden kl. 16 dagen før. Ved udeblivelse eller sent afbud betales fuld pris.

 

.