Drømmegruppe

4-5 deltagere, en aften om måneden hvor drømmenes kreative sprog får plads.

Start 5. februar

I denne gruppe får du mulighed for at stille ind på drømmenes sprog, og åbne døren til den kreative strøm af intelligens og visdom, som drømmene udtrykker. Når du giver energi og opmærksomhed til drømmene, kan drømmeprocessen begynde at fungere som en indre vejleder; et tilbagevendende holdepunkt hvor du kan hente støtte i vanskelige situationer, en kilde til ny inspiration og nye erkendelser, og en måde at holde og fordybe en autentisk kontakt til det, der rører sig i dig.

Vi tager  udgangspunkt i deltagernes drømme – fortrinsvis de aktuelle drømme som er dukket op mellem møderne.

Du får mulighed for:

• At forstå dine egne drømmes personlige sprog, og også mere almene drømmesymboler.

• At bruge drømmene til at se dig selv, dit liv og verden med nye øjne, gennem både kreative, meditative og sansende tilgange til drømmen.

• At træne dine færdigheder med drømmearbejde ved at følge både din egen og de andre deltageres drømmeproces

• At følge drømmene over tid og derved få øje på dybere nuancer af den underliggende dialog med det ubevidste og den kreative intelligens som udtrykker sig gennem drømmene.

Arbejdet i drømmegruppen er baseret på mange års arbejde med drømme og med en dyb fascination af drømmenes verden. Jeg trækker især på den forståelse af drømme som er udfoldet i Arnold Mindells Process Work og Jes Bertelsens arbejde med drømme på Vækstcenteret og i bogen Drømme, Chakrasymboler og Meditation.

Forløbet kræver ingen særlige forudsætninger, udover lyst til at lære dig selv bedre at kende.

DATOER & TIDER

5/2, 4/3, 8/4, 6/5 og 3/6 

Kl. 18:00 – 21.00

PRIS: 2.400 kr.

TILMELDING

Skrive en mail eller send mig en sms (tlf: 3011 1308) og indbetal på MobilePay nummer 30111308, eller på kontonr.: 8401- 1069089

(Mulighed for at indbetale i 2 rater)

NB: Der er ingen sidste tilmeldingsfrist, men der er kun få pladser, så vent ikke for længe!