5 aftner – om drømme, det ubevidste og meditation

I denne gruppe får du mulighed for at stille ind på drømmenes sprog, og åbne døren til den kreative strøm af intelligens og visdom, som drømmene udtrykker. Når du giver energi og opmærksomhed til drømmene, kan drømmeprocessen begynde at fungere som en indre vejleder; et tilbagevendende holdepunkt hvor du kan hente støtte i vanskelige situationer, en kilde til ny inspiration og nye erkendelser, og en måde at holde og fordybe en autentisk kontakt til det, der rører sig i dig.


I gruppen vil vi arbejde med:

• At gå i dialog med det ubevidste.

• At få øje på, og arbejde med, drømmeprocessen som den viser sig i dit vågne liv, og ikke bare i de natlige drømme.

• At forstå dine egne drømmes personlige sprog, og også mere almene drømmesymboler.

• At bruge drømmene til at se dig selv, dit liv og verden med nye øjne, gennem både kreative, meditative og sansende tilgange til drømmen.

Arbejdet i drømmegruppen er baseret på mange års arbejde med drømme og med en dyb fascination af drømmenes verden. Jeg trækker især på den forståelse af drømme som er udfoldet i Arnold Mindells Process Work og Jes Bertelsens arbejde med drømme på Vækstcenteret og i bogen Drømme, Chakrasymboler og Meditation.

Forløbet kræver ingen særlige forudsætninger, udover lyst til at lære dig selv bedre at kende.

Max. 8 deltagere

UNDERVISER
Karsten Skipper

STED

Mejlgade 19, 1. sal, Århus (NB: Det er den gamle røde bygning. Der er indgang fra gavlen som vende mod den gade der hedder Grave)

DATOER & TIDER
30. oktober, 6. og 20. november, 4. og 11. december
18:30 – 21:15

PRIS: 2.100 kr

TILMELDING
ved at skrive en mail eller sms til mig, og ved indbetaling på MobilePay nummer 44399, eller på kontonr.: 8401- 1070657 .
(Mulighed for at indbetale i 2 rater)