Drømmesprog og livskunst

– Lær drømmenes sprog

Drømmene udtrykker sig gennem et rigt symbolsprog, der ligesom poesi, eventyr og film taler til os på mange niveauer samtidigt. På dette kursus får du mulighed for at stille ind på drømmenes sprog, og åbne døren til den kreative strøm af intelligens og visdom, som drømmene udtrykker. Når du giver energi og opmærksomhed til drømmene, kan drømmeprocessen begynde at fungere som en indre vejleder; et tilbagevendende holdepunkt hvor du kan hente støtte i vanskelige situationer, en kilde til ny inspiration og nye erkendelser, og en måde at holde og fordybe en autentisk kontakt til det, der rører sig i dig.

På kurset vil vi arbejde med:

• At anvende grundlæggende principper i drømmetydning og dialog med det ubevidste.

• At forstå såvel almene drømmesymboler som dine egne drømmes mere personlige sprog.

• At bruge drømmene til at se dig selv, dit liv og verden med nye øjne, gennem både forståelsesmæssige, kreative, meditative og sansende tilgange til drømmen.

• At få øje på – og arbejde med – drømmeprocessen som den viser sig i dit vågne liv, og ikke bare i de natlige drømme.

Arbejdet i drømmegruppen er baseret på mange års arbejde med drømme og med en dyb fascination af drømmenes verden. Jeg trækker især på den forståelse af drømme som er udfoldet i Arnold Mindells Process Work og Jes Bertelsens arbejde med drømme på Vækstcenteret og i bogen Drømme, Chakrasymboler og Meditationer.

Praktisk info

Datoer: onsdagene d. 16/3, 6/4, 11/5 og 1/6

Tidspunkt: kl. 18-20.30

StedMejlgade 19, 1.sal, 8000 Århus C

Pris: 1.900 kr.

Tilmelding: pr. mail til mail@integrativvejledning.dk